Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Spanband framboos 25 mm 5 meter

€ 9,85 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Spanband framboos 25 mm 5 meter

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige spanband? Ontdek onze Spanband Framboos van 25 mm breed en 5 meter lang, vervaardigd uit hoogwaardig propyleen materiaal met een dikte van 1,3 mm. Deze spanband biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid voor een breed scala aan toepassingen, van hondenriemen tot tassen en draagbanden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoogwaardig materiaal: Onze spanband is gemaakt van stevig propyleen materiaal, wat zorgt voor langdurige duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • 25 mm breed: Met een breedte van 25 mm biedt deze spanband voldoende stevigheid om zelfs de zwaarste ladingen veilig te bevestigen.
  • 5 meter lengte: De royale lengte van 5 meter biedt voldoende speling voor diverse toepassingen, of het nu gaat om het vastzetten van ladingen of het maken van handige draagbanden.
  • Veelzijdig gebruik: Deze spanband is geschikt voor gebruik als hondenriem, in tassen en draagbanden, en voor talloze andere toepassingen waar betrouwbare bevestiging nodig is.

Spanband framboos 25 mm 5 meter kopen

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Spanband Framboos 25 mm 5 meter bij spanband.net en profiteer van directe levering voor jouw projecten en avonturen! Vertrouw op onze hoogwaardige producten en maak je leven gemakkelijker met de Spanband Framboos.