Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

Spanband grijs 18 mm 80 cm 25 stuks Spanband grijs 18 mm 80 cm 25 stuks
€ 40,15
Spanband grijs 18 mm 80 cm 50 stuks Spanband grijs 18 mm 80 cm 50 stuks
€ 74,25
Spanband grijs 18 mm 80 cm 100 stuks Spanband grijs 18 mm 80 cm 100 stuks
€ 144,93

Spanbanden 18 mm met klemsluiting

Een spanband gebruikt u uiteraard om ervoor te zorgen dat u op een veilige manier goederen kunt vervoeren. Vanzelfsprekend moet de spanband die u gebruikt daarom zelf van excellente kwaliteit zijn. Dat lijkt logisch, maar helaas zijn er nogal wat spanbanden van twijfelachtige kwaliteit op de markt. Zo niet bij spanband.net! Onze spanbanden zijn buitengewoon sterk, voldoen aan de veiligheidseisen en leveren precies de trekkracht die wordt aangegeven en dus mag worden verwacht.

Spanband 18 millimeter
Welk type spanband u het best kunt gebruiken hangt af van de toepassing waarvoor u het product wilt gebruiken. Bent u op zoek naar een spanband met een bruiklast van 150 daN, dan is dit model waarschijnlijk uitermate geschikt. Deze spanband is grijs van kleur, heeft een gewicht van 28 gram en is 80 centimeter lang. De breedte van de webbing bedraagt 18 millimeter. Om de spanband goed vast te kunnen haken wanneer u uw lading vast wilt snoeren is dit type spanband uitgerust met een sterke gesp. Om ervoor te zorgen dat u niet eindeloos loopt te priegelen is de gesp zo ontworpen dat bevestigen in een split second kan gebeuren. Tegelijkertijd blijft de spanband dankzij deze gesp uitstekend op zijn plaats: uiteraard een vereiste om lading op een verantwoorde manier te verankeren.

Spanband 18 mm bestellen
Hoeveel van deze grijze, 18 millimeter brede spanbanden u ook zou willen hebben, spanband.net levert ze zonder problemen. En dat ook nog eens binnen 1 tot 3 werkdagen. U kunt dus binnen no time over de spanbanden beschikken. Om de prijs hoeft u het niet te laten: dit model spanband kost u slechts 1,55 euro per stuk!