Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Spanband lichtgroen 25 mm 5 meter

€ 9,85 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Spanband lichtgroen 25 mm 5 meter

Op zoek naar een betrouwbare oplossing om je lading veilig vast te zetten? Ontdek onze lichtgroene spanband van 25 mm breed en 5 meter lang, nu direct leverbaar bij spanband.net! Deze spanband is vervaardigd uit hoogwaardig propyleen, met een indrukwekkende dikte van 1,3 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Productomschrijving:

  • Materiaal: Onze spanbanden zijn gemaakt van sterk propyleen, wat bekend staat om zijn hoge treksterkte en weerstand tegen slijtage. Hierdoor zijn ze perfect voor gebruik in diverse toepassingen, van het vastzetten van lading op een aanhanger tot het organiseren van goederen in een opslagruimte.

  • Afmetingen: Met een breedte van 25 mm en een lengte van 5 meter biedt deze spanband voldoende lengte om verschillende maten ladingen veilig vast te zetten. De 25 mm breedte zorgt voor een goede verdeling van de spanning over de lading, wat de stabiliteit verhoogt.

  • Dikte: De spanband heeft een dikte van 1,3 mm, waardoor hij bestand is tegen spanning en slijtage. Dit maakt hem geschikt voor zowel lichte als zware toepassingen.

Of je nu een professional in de transportsector bent of gewoon behoefte hebt aan een handige oplossing om je spullen veilig te vervoeren, onze spanband lichtgroen 25 mm 5 meter is de ideale keuze. Bestel vandaag nog bij spanband.net en ervaar zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid die deze spanband te bieden heeft!